Even voorstellen

Wie zijn wij?

Onze Dienstverlening

Columbus Automatisering & ICT Oplossingen is een totaalpartner. Dit betekent dat Columbus Automatisering & ICT Oplossingen naast het aanbod in dit prijsmodel, ook producten, diensten en service kan bieden waar je in eerste instantie nog niet aan gedacht hebt.

Hiermee kan zij als totaalpartner aantreden waarbij je één aanspreekpunt hebt voor alle ICT en telecomdiensten waar je gebruik van maakt. Onze hoogwaardige ondersteuning en dienstverlening in combinatie met professionele producten biedt je de garantie een goede prijs- en kwaliteitsverhouding te hebben.

 

Gebundelde Krachten

Columbus Automatisering & ICT Oplossingen

Sinds 1989 is Columbus Automatisering & ICT oplossingen present in de Nederlandse ICT branche en is een snelgroeiende ICT oplossingsgerichte leverancier voor het MKB. Ons doel is om zo veel mogelijk bij te dragen aan het ICT-succes van onze relaties.

Met veel kennis en kunde weten wij als totaalleverancier hoogwaardige diensten te leveren welke optimaal aansluiten op jouw bedrijfsvoering. Deze werkwijze heeft ervoor gezorgd dat Columbus Automatisering & ICT Oplossingen vandaag de dag kan optreden als betrouwbare partner voor het midden- en kleinbedrijf.

Columbus Automatisering & ICT Oplossingen is opgericht door Edgar Kettlitz en Marc van Wijngaarden. Edgar Kettlitz bedient het MKB sinds 25 oktober 1989 met zijn bedrijf Columbus Automatisering. Marc van Wijngaarden heeft zijn sporen verdient in de Hospitality en Retail wereld. Nu bundelen zij hun krachten door gezamelijk verder te gaan als Columbus Automatisering & ICT Oplossingen.

Al méér dan 32 jaar ervaring op het gebied van IT.

Columbus Automatisering & ICT Oplossingen.

Daar zijn we trots op

Betrouwbare Partner

Columbus automatisering & ICT oplossingen kan zich onderscheiden van haar concurrenten, doordat zij nog steeds de traditionele service hoog in het vaandel heeft staan. Dit is terug te zien in het gehele traject van offerteaanvraag tot de uiteindelijke oplevering. Degelijke, eerlijke offertes en (ongevraagd) advies. Kennis, kunde en kwaliteit in beheer en een breed inlevingsvermogen. Dit is de norm en dat is wat jou de garanties biedt voor vandaag, morgen en de toekomst.

Customer Focus

Bij Columbus automatisering & ICT Oplossingen wordt elke dag gewerkt aan een kwaliteitsoplossing die volledig voldoet aan de wens van jou als klant. De gedreven mensen achter Columbus automatisering & ICT Oplossingen zullen je altijd een onafhankelijk advies geven over de in onze ogen beste oplossing. De klant staat hierin centraal, de beste oplossing voorop. Columbus automatisering & ICT Oplossingen focust zich op mens en milieu en is zich dan ook zeer bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Kom je ook langs?

Onze Showroom

Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan voor het juiste advies en helpen graag mee in de beste keuze die past bij jouw vraagstuk.

Neem vandaag nog contact met ons op of kom even langs in onze showroom in Soest voor een heerlijke bak koffie en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen.

Samenwerken voor het beste resultaat.

Onze Partners

Bij Columbus Automatisering & ICT Oplossingen wordt er dagelijks gewerkt om een hoogwaardige kwaliteitsoplossing aan te kunnen bieden die volledig aansluit op de wens van onze klant. Daarom werken wij samen met de beste partners voor het juiste resultaat.