Bekijk hier ons volledige aanbod

Cloud Oplossingen

Dé Strategische IT-Partner

Columbus Automatisering & ICT Oplossingen levert een uitgebreid producten en diensten voor particulieren en de zakelijke markt. Het omvangrijke producten- en dienstenpakket van Columbus ICT Oplossingen biedt oplossingen voor nagenoeg elk doeleinde. Van eenvoudige website tot complexe gehoste serveromgevingen, volledig schaalbaar en bestaande uit meerdere systemen.

Bij deze diensten horen zaken die in iedere dienst terugkerend zijn zoals de Algemene Voorwaarden, SLA (Service Level Agreement).

Tevens beschikken wij over een eigen riante showroom in Soest aan de Industrieweg 39a. Hier staat een ruime keuze hardware zodat je ziet en voelt wat je koopt.

Voorbereid op de toekomst!

Columbus Cloud

Met de Cloud-omgeving van Columbus ben je verzekerd van een presterende, stabiele en betrouwbare Cloud-oplossing. 

Onze Cloud-oplossing kan aan alle eisen en wensen voldoen en groeit volledig flexibel met je mee. Door de redundante enterprise hardware ben je tevens ook verzekerd van een hoge beschikbaarheid en kun je veilig en verantwoord aan het werk. 

Onze specialisten zorgen voor 100% ontzorging en staan bij elk vraagstuk voor je klaar.

Ontdek de voordelen van een online werkplek

Waarom Columbus Cloud?

1

Flexibel en Schaalbaar

Een flexibele Cloud-oplossing die de mogelijkheid geeft om (ad-hoc) verticaal en horizontaal te schalen.

2

Hoge continuïteit

Een hoog serviceniveau met korte reactietijden en een beschikbaarheidsgarantie van 99,0% op de VM’s en 99,8% op infrastructuur en core-netwerk.

3

Veiligheid

Al onze Cloud-diensten worden 24/7 gemonitord en draaien op high-end Enterprise hardware die redundant is uitgevoerd.

4

Duidelijkheid

Geen onverwachte kosten. Alles is inbegrepen in de prijs: onderhoud, beveiliging, helpdesk en service.

5

Persoonlijke aanpak

We zoeken de beste ICT oplossing voor jouw organisatie, zodat je veilig en gemakkelijk kunt werken. Niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst. Persoonlijk contact vinden we belangrijk in ons werk!

6

Ervaring in jouw branche

Columbus heeft ruime ervaring met accountantskantoren, MKB’s, transportbedrijven, financiële en zakelijke dienstverleners.

Met Columbus Automatisering en ICT Oplossingen als totaal partner ben je verzekerd van een uitstekende service en volledige ontzorging. Dit biedt rust binnen jouw onderneming.

Wél zo transparant

Onze Pakketten

Flexibeler kan het niet, je neemt de werkplek online oplossing af per gebruiker per maand.

Basis

Online Werkplek

Maatwerk

Online Werkplek

  Neem je contact met ons op?

  Kom je ook langs?

  Onze Showroom

  Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan voor het juiste advies en helpen graag mee in de beste keuze die past bij jouw vraagstuk.

  Neem vandaag nog contact met ons op of kom even langs in onze showroom in Soest voor een heerlijke bak koffie en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen.

  Efficiënter dan de concurrentie

  Microsoft 365

  Office 365 biedt voor iedere onderneming de juiste hulpmiddelen. Het biedt alles wat nodig is om teamwerk te bevorderen en communicatie met klanten en zakenpartners te verbeteren. En dat voor bedrijven van elke omvang.

  Vertrouw ook op moderne cloudoplossingen van Microsoft voor de opslag van al je gegevens.

  Exchange Online

  Plan 1

  Zakelijke e-mailbox van 50 GB

  Microsoft 365

  Business Basic

  Incl. alles van Exchange Online

  Microsoft 365

  Business Standard

  Incl. alles van Business Basic

  Microsoft 365

  E3

  Krachtig voor werknemers.

  Efficiënter dan je concurrent.

  Waarom Columbus?

  Partner van Microsoft

  Omdat wij gecertificeerde partner zijn van Microsoft hebben wij alle benodigde kennis en ervaring in huis voor het opzetten en beheren van jouw Microsoft 365 organisatie.

  Eenvoudige omzetting

  We hebben al een groot aantal klanten die werken met Microsoft 365. We migreren dan ook steeds vaker klanten naar Microsoft zonder ook maar enige zorgen.

  Support

  Kies zelf op welke PC, Mac, iPhone, Android of tablet je de office applicaties wilt installeren. Heb je toch een vraag of probleem? Wij staan altijd voor je klaar.

  Veiligheid, bescherming en zekerheid met..

  Columbus Back-up

  Als je een uitgebreide back-upstrategie wilt instellen waar je verder geen omkijken meer naar hebt, kun je het beste kiezen voor de Columbus back-up oplossing. Wij kunnen je helpen meerdere keren per dag een back-up van al je apparaten te maken en je gegevens snel te herstellen bij de eerste tekenen van moeilijkheden, ongeacht hoe vaak die moeilijkheden zich aandringen.

  Wél zo veilig toch?

  Waarom zou je gegevens riskeren?

  Gegevensverlies

  Je bedrijf is afhankelijk van technologie, van de servers waar jou bedrijf op draait tot de laptops, desktopcomputers, schijven en bedrijfstoepassingen die door jou team worden gebruikt. Daarom zijn systeemstoringen ook zo’n grote uitdaging.

  De kosten hiervan zijn bovendien hoog. Voor de meeste eigenaren van mkb’s betekent een IT-storing vaak een aanzienlijke winstderving. Teams kunnen niet aan het werk en klanten kopen je producten en diensten niet.

  Zonder deze gegevens zou je waarschijnlijk op halve kracht werken. Maar wanneer je tegen een onverwachte, veelvoorkomende calamiteit aanloopt, kan dit problemen opleveren.

  Kies vandaag nog voor Back-ups.

  Conclusie

  Columbus denkt met je mee en begrijpt dat het verliezen van belangrijke gegevens erg vervelend is voor welke organisatie dan ook. Daarom zorgen wij altijd voor een recente back-up van je gegevens, zodat je direct weer aan het werk kunt. Wij kiezen voor een proactieve aanpak, wat betekent dat wij jouw ICT-infrastructuur 24/7 monitoren en preventief onderhouden.

  En zelfs als je ’s avonds gebruik wilt maken van je back-up, dan is dat geen probleem. Ook ’s avonds staan wij voor je klaar om je van dienst te zijn. Columbus zorgt ervoor dat jouw bedrijf altijd veilig online is!

  Tip: Beheerde back-ups betalen zichzelf al meteen de eerste keer terug wanneer je ze gebruikt om gegevens te herstellen.

  Samen kijken naar de beste oplossing die bij jouw onderneming past?

  Een oplossing gevonden die past?

  Maak direct een afspraak.

  Vul het formulier hiernaast in om contact met ons op te nemen, of kom langs voor een heerlijke bak koffie.

  (035) 603 22 66

  Bellen kan ook...