Bekijk hier ons volledige aanbod

Diensten

Dé Strategische IT-Partner

Columbus Automatisering B.V. verzorgt al ruim 32 jaar de automatisering van kleine en middelgrote bedrijven in Nederland.

Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan voor het juiste advies en helpen graag mee in de beste keuze die past bij jouw vraagstuk.

Neem vandaag nog contact met ons op of kom even langs in onze showroom in Soest voor een heerlijke bak koffie en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen.

Voorbereid op de toekomst!

Columbus Cloud

Met de Cloud-omgeving van Columbus ben je verzekerd van een presterende, stabiele en betrouwbare Cloud-oplossing. 

Onze Cloud-oplossing kan aan alle eisen en wensen voldoen en groeit volledig flexibel met je mee. Door de redundante enterprise hardware ben je tevens ook verzekerd van een hoge beschikbaarheid en kun je veilig en verantwoord aan het werk. 

Onze specialisten zorgen voor 100% ontzorging en staan bij elk vraagstuk voor je klaar.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ervaar de kracht van onze hosting.

Columbus Hosting

Met de premium Hosting van Columbus laadt jouw website, webshop of blog sneller dan ooit te voren.

Onze hosting is volledig schaalbaar en groeit net als onze Cloud-oplossing met je mee. Met de juiste combinatie van hardware en software bieden wij onze klanten een uitstekende performance met een hoog up-time percentage.

Standaard voordelen:

Technische voordelen:

Neem je contact met ons op?

Kom je ook langs?

Onze Showroom

Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan voor het juiste advies en helpen graag mee in de beste keuze die past bij jouw vraagstuk.

Neem vandaag nog contact met ons op of kom even langs in onze showroom in Soest voor een heerlijke bak koffie en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen.

Altijd bereikbaar en volledig aanpasbaar.

Columbus VoIP

Zowel kleinere als grote bedrijven kiezen vaak om gebruik te maken van Voice over IP telefonie (bellen via internet). VoIP telefonie kan ook voor jou heel interessant zijn. Want met VoIP telefonie heb je meer functionaliteiten, flexibiliteit en minder kosten.

Vast-naar-mobiel

Een vast telefonie-abonnement is daarvoor niet langer noodzakelijk. Want met Vast op Mobiel Bellen kun je een vast nummer koppelen aan een mobiel abonnement. Dat biedt heel veel nieuwe mogelijkheden.

Receptie mogelijkheden

Je verbindt gesprekken makkelijk door naar een keuzemenu of een collega dankzij vast mobiel bellen. Ook kun je klanten in de wacht zetten en wachtmuziek instellen. Ben je even niet bereikbaar, bijvoorbeeld buiten werktijd? Vang je klanten netjes op met een servicebericht of antwoordapparaat

Huntgroep

Een huntgroep is een belboom waarbij je zelf de routing bepaalt. Een inkomend telefoongesprek wordt automatisch doorgeschakeld naar een collega als de eerste persoon op de lijst niet bereikbaar is.

Voicemail en Fax naar e-mail

Luister jouw voicemailberichten af op elk gewenst device. Stuur nieuwe berichten automatisch naar je e-mailadres. Je kunt desgewenst ook faxen ontvangen per e-mail.

Combineren met Internet

Betrouwbaar internet is noodzakelijk voor de continuïteit van je bedrijf. 

Daarom bieden wij naast VoIP, Hosting of Cloud-oplossingen tevens ook internet aan!

Glasvezel 1 Gbit/s

Snelheid van 1000 Mbit/s up én down.

Glasvezel 500 Mbit/s

Snelheid van 500 Mbit/s up én down.

Glasvezel 200 Mbit/s

Snelheid van 200 Mbit/s up én down.

Glasvezel 100 Mbit/s

Snelheid van 100 Mbit/s up én down.

Pakket gevonden die bij je bedrijf past?

Maak direct een afspraak.

Vul het formulier hiernaast in om contact met ons op te nemen, of kom langs voor een heerlijke bak koffie.

(035) 603 22 66

Bellen kan ook...

  Vakkundige reparatie en ondersteuning

  Dé Partner voor Hard- en Software

  Reparatie, onderhoud en maatwerk

  Columbus Hardware

  Columbus is ook jouw partner bij uitstek voor computerreparaties. Wij verzorgen snel en vakkundig desktop PC reparaties, laptopreparaties en server-reparaties, zowel in onze eigen reparatie-afdeling als bij jou op locatie . Als partner van diverse hardware merken hebben wij altijd een ruime basisvoorraad van computeronderdelen zodat de wachttijd bij reparaties voor onze klanten tot een minimum wordt beperkt.

  Microsoft Office, Anti-virus of bijvoorbeeld een VPN

  Columbus Software

  Uiteraard installeren of herinstalleren wij bij onze reparatie-werkzaamheden ook software.
  Ook als je de hardware elders hebt gekocht kunnen wij bij ons de aangeschafte software zoals anti-virus software, back-up software en multimedia-software op een juiste wijze voor je installeren waardoor de software gegarandeerd probleemloos werkt.